מתכון השבוע
דג בנוסח יווני
כניסה למתכון
 
פינת השף
דגים בנוסח עיראקי - "סלונה"
כניסה לפינה
 
מבצעים חמים לקראת החגים
כל הזמנה המתבצעת דרך האתר תזוכה
ב 5% הנחה בהצגת קוד
כניסה למבצעים
 
קטלוג מוצרים
לוקוס,דניס,ברבוניות,נסיכת הנילוס...
כניסה לקטלוג

שם

טלפון

דוא"ל

כתובת



אין זה סוד שדגים מכילים חומרים מזינים חשובים ביותר כולל פרוטאינים מועילים במיוחד.
הרגלי תזונה נכונים תורמים לטיפוח ושימור גוף בריא ולאיכות חיים גבוהה. מחקר אחר מחקר מוכיחים כי בריאות הלב
כניסה למאמרים
אחת לחודש השפים שלנו יציגו בפינת השף מתכון דגים לארוחה שהיא חגיגה והיום כיצד להכין סלונה - הכנת דג סול בנוסח עיראקי דגים בנוסח עירקי - "סלונה"

חומרים:

חצי ק"ג דג סול
מעט שמן טיגון
שני בצלים
שלוש עגבניות
כף רסק עגבניות
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית סוכר
קורט מלח
חצי לימון סחוט
קורט פלפל שחור
כוס מים

אופן ההכנה:

משרים את הדגים במלח, מיץ לימון למשך שעה.

חותכים את הבצלים לטבעות ומטגנים בשמן עד שיזהיבו.

חותכים את העגבניות לפרוסות ומניחים על הבצל המטוגן ומניחים את הדגים עליהם.

להכנת הרוטב - מערבבים את רסק העגבניות עם הפפריקה, סוכר, מלח, פלפל שחור, כוס מים -

מוזגים את הרוטב על הדגים ומבשלים למשך 40 דקות על אש נמוכה.