מתכון השבוע
דג בנוסח יווני
כניסה למתכון
 
פינת השף
דגים בנוסח עיראקי - "סלונה"
כניסה לפינה
 
מבצעים חמים לקראת החגים
כל הזמנה המתבצעת דרך האתר תזוכה
ב 5% הנחה בהצגת קוד
כניסה למבצעים
 
קטלוג מוצרים
לוקוס,דניס,ברבוניות,נסיכת הנילוס...
כניסה לקטלוג

שם

טלפון

דוא"ל

כתובת



אין זה סוד שדגים מכילים חומרים מזינים חשובים ביותר כולל פרוטאינים מועילים במיוחד.
הרגלי תזונה נכונים תורמים לטיפוח ושימור גוף בריא ולאיכות חיים גבוהה. מחקר אחר מחקר מוכיחים כי בריאות הלב
כניסה למאמרים
דג ים ברוטב יין אדום

חומרים:

4 פילטים של דג
180 גרם חמאה
בקבוק יין אדום
3 כפות שמן זית
400 גרם בצל
מלח גס
מלח שולחן
פלפל
גזר

אופן ההכנה:

להרתיח ליטר מים עם כף מלח גס.

לקלוף את הגזר ולבשל כ- 20 דקות. לסנן את הגזר ולעבד למחית.

בינתיים, לקצץ את הבצלים לרצועות. להמיס כ- 60 גרם חמאה ולבשל הבצל כ- 25 דקות על אש נמוכה עד שיהפכו למעין ריבה.

בסיר אחר להרתיח את היין ולהוסיף את הגזר. לטרוף עד לקבלת תערובת אחידה.

להוסיף את שארית החמאה (120 גרם) ולבשל על אש קטנה.

לחמם שמן זית במחבת ולגן כל פילה 4-5 דקות ולהפוך.

לצקת את היין עם המחית לצלחת. להוסיף מעל את ריבת הבצלים ובצד את הדג.

דגים מומלצים - פרידה, ברבוניה, סרגוס, לברק




רשימת המתכונים

דג בנוסח יווני
מתבלים את הדגים במלח ובפלפל לבן ומטגנים קלות משני הצדדים. במחבת - מטגנים קלות את הבצל בשמן זית ומוסיפים את רצועות הפלפלים, שום כתוש, עגבניות וזיתים חתוכים לטבעות - לערבב. להוסיף יין, מיץ לימון וצנוברים
למידע נוסף
דג ים ברוטב יין אדום
להרתיח ליטר מים עם כף מלח גס. לקלוף את הגזר ולבשל כ- 20 דקות. לסנן את הגזר ולעבד למחית. בינתיים, לקצץ את הבצלים לרצועות. להמיס כ- 60 גרם חמאה ולבשל הבצל כ- 25 דקות על אש נמוכה עד שיהפכו למעין ריבה.
למידע נוסף