פילה לברק על ניוקי
40 דק׳ הכנה
- 4 מנות
- סוג: פילה לברק
אופן ההכנה
מצרכים:
- עגבניות שרי
- שום פרוס
- עלי בזיליקום
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
- חצי כפית אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
- מחבת פסים צורבים את הדג עם העור כלפי מטה מעט שמן זית ומלח.
- ניוקי מרתיחים במים חמים עם חצי כפית מלח ולאחר מכן מסננים .
- במחבת שמים שמן זית עלי בזיליקום שום עגבניות מלח פלפל אגוז מוסקט ומוסיפים את הניוקי, מקפיצים על להבה גדולה גדולה כ3 דקות לאחר מכן מניחים את הפילה על הצלחת והניוקי והרוטב מעל. בתאבון 😊