פסטה סלמון ועלי תרד
35 דק׳ הכנה
- 2 מנות
- סוג: פילה סלמון
אופן ההכנה
מצרכים:
- 2 פילה סלמון
- שקית פסטה מכל סוג
- שקית תרד טריים ונקיים
- בזיליקום
- 4-5 שיני שום פרוסות
- צלפים
- לימון
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה:
- בסיר ממלאים מים ושמים את הפסטה כשהמים רותחים ומוציאים שהפסטה מוכנה ברמת עשיה אל דנטה.
- מחממים מחבת עם שמן זין, ממלחים ומפלפלים מעט את פילה הסלמון וצולים במחבת על הצד של העור, לאחר דקה מנמיחים את האש ומכסים את המחבת ומבשלים לכ-5-8 דקות עד שהסלמון מתבשל.
- במקביל, מחממים מחבת עם שמן זית, מכניסים את שום הפרוס ואת עלי התרד, לערבב תוך כדי ולשמור שהשום לא נשרף, מוסיפים מעט מיץ לימון ואת הצלפים.
- מוסיפים את הפסטה למחבת של השום והתרד, מפוררים את הסלמון ומכניסים אותו גם כן למחבת (אנחנו אוהבים לפורר לחתיכות גסות ויפות)
- מתבלים במלח פלפל, ומי שאוהב אפשר גם להוסיף מעט פרמז'ן.
בתאבון.